Thursday, 8 November 2012

Mahathir campur tangan tender Petronas?

 

Pada minggu lepas, Petronas Carigali Sdn Bhd dilaporkan menganugerahkan kontrak RM700 juta kepada anak syarikat milik penuh SapuraKencana Petroleum Bhd. Anak Mahathir - Datuk Mokhzani - adalah naib pengerusi SapuraKencana.
Jawapan Tun Mahathir kepada wartawan portal Malaysiakini semalam iaitu:
"Ya sudah tentu, dia (Mokhzani) mendapatnya kerana saya arahkan Petronas. Masukkan itu dalam akhbar awak.
"Saya mempengerusikan segala-galanya. Saya memberitahu mereka, sila berikan kepada anak saya dan bukan orang lain. Itulah apa yang saya buat selama ini.

"Apabila saya jadi perdana menteri, segala-galanya dapat pada anak-anak saya.

"Tetapi apabila semuanya dapat pada anak-anak perdana menteri-perdana menteri lain, awak tak mahu menyebut kerana dia seorang yang baik."

SapuraKencana dilaporkan membuat dua pemakluman kepada bursa
saham pada 1 November - satu mengenai anak syarikat milik penuhnya, Allied Marine & Equipment Sdn Bhd telah dianugerahkan kontrak perkhidmatan dalam laut selama tiga setengah tahun.

Satu lagi pemakluman yang difailkan pada hari yang sama, mengatakan bahawa satu lagi anak syarikat milik penuhnya, Kencana HL Sdn Bhd memperoleh kontrak RM135.8 juta daripada HESS Exploration and Production Malaysia BV untuk projek gas di medan Kamelia, yang dikatakan 150 kilometer timur laut di luar pantai Kota Bharu.

DESAKAN NGO R

1. R meragui macamana PETRONAS memberikan projek bernilai jutaan ringgit kepada sebuah syarikat yang mana anak kepada Penasihat PETRONAS terlibat sama?
Laporan dari kenyataan media PETRONAS bahawa Sapura Kencana telah mendapat projek RM835.8 JUTA dari Petronas Carigali Sdn Bhd dan HESS Exploration and Production Malaysia BV dimana Tun Mahathir adalah Penasihat PETRONAS BHD sehingga sekarang adalah sangat diragui.
Projek ini membabitkan pengeluaran GAS dari Medan Bunga Kamelia, Blok PM301, 150km dari Kota Bharu dalam perairan Kelantan melalui syarikatnya, SapuraKencana Petroleum Bhd.Projek efektif projek ini telah bermula pada Oktober 2012 dan berakhir April 2016.
Jika merujuk kepada jawapan Tun Mahathir kepada wartawan portal Malaysiakini, sangat jelas Tun Mahathir mempengaruhi PETRONAS dalam membuat keputusan bagi pemberian tander bernilai jutaan ringgit tersebut.
NGO R memohon agar pihak SPRM menjalankan siasatan keatas PETRONAS diatas kenyataan Tun Mahathir tersebut.

2. Pengeluaran gas dalam perairan Kelantan akan bermula pada tahun 2013, persoalannya adakah Kelantan berhak mendapat Bayaran Royalti/Tunai RM100 JUTA sepertimana Perdana Menteri umumkan kepada Negeri Pahang pada 30 Oktober 2012 lalu?

Jumlah Pengeluaran GAS dari medan ini ialah 110 Juta Kaki Padu/hari, sekiranya berasaskan pengiraan beradarkan Akta Kemajuan Petroleum 1974Perjanjian Kelantan-PETRONAS yang dimeterai pada 9 Mei 1975 yang menyebut dengan JELAS iaitu; dan
"PETRONAS hendaklah membayar wang tunai kepada KERAJAAN secara bayaran tahunan sebanyak yang setara dengan 5% dari nilai petroleum yang didapati dan diperolehi di Kelantan dan di jual oleh PETRONAS atau ejen ejen atau kontraktor-kontraktornya dalam tempoh yang diperuntukkan dalam Fasal 2."

Bermakna daripada pengeluaran 110 Juta kaki padu setiap hari, dalam setahun Kerajaan Negeri Kelantan layak untuk menerima ROYALTI/BAYARAN TUNAI lebih RM100 JUTA dalam masa setahun bermula pada tahun 2013 nanti.

3. NGO R mendesak pihak Kerajaan Malaysia dan PETRONAS menghidupkan kembali fungsi MAJLIS PENASIHAT PETROLEUM seperti yang termaktud dalam Akta 144, Akta Kemajuan Petroleum 1974, sepertimana yang dinyatakan dalam akta tersebut iaitu;
National Petroleum Advisory Council

5. (1) There shall be established a Council to be known as theNational Petroleum Advisory Council consisting of such personsincluding those from the relevant States as the Prime Minister may appoint.

(2) It shall be the duty of the National Petroleum AdvisoryCouncil to advise the Prime Minister on national policy, interests and matters pertaining to petroleum, petroleum industries, energy resources and their utilization.

Dengan adanya Majlis Penasihat Petroleum tersebut, dapatlah ia mengawal PETRONAS secara menyeluruh dan bukannya seperti apa yang berlaku sekarang yang mana Penasihat PETRONAS iaitu Tun Mahathir mempunyai kuasa penuh ke atas PETRONAS hinggakan pemberian projek-projek juga diberikan kepada anak beranak.

Penulis ialah Presiden R.

Kase buka kaunter aduan saman AES

 

KUALA LUMPUR: Jawatankuasa Kempen Anti Saman Ekor (KASE) membuka kaunter penerimaan saman AES bermula 21 November ini, di Pejabat Agung PAS, Jalan Raja Laut.

Pengerusi KASE, Datuk Mahfuz Omar, berkata kaunter itu dibuka bagi memudahkan orang kena saman (OKS) mendapatkan nasihat dan khidmat peguam berhubung saman AES yang diterima mereka.

Menurut Mahfuz, kaunter penerimaan OKS itu bermula jam 12 tengah hari hingga 2  petang, dan OKS perlu membawa sekali surat saman AES yang diterima mereka.

"Pada tarikh tersebut, sepasukan peguam akan bersedia unuk memberikan khidmat peguam kepada OKS.  Jika OKS bersetuju untuk ke mahkamah, kami akan menyediakan khidmat peguam percuma untuk mereka yang terlibat," kata beliau pada sidang media, di parlimen hari ini.

Selepas tarikh tersebut, kaunter tersebut akan dibuka setiap dua minggu sekali, pada setiap Sabtu bermula jam 11 pagi hingga 1 tengah hari.

Tambah Mahfuz yang juga Ahli Parlimen Pokok Sena, kaunter itu dibuka berikutan KASE mendapat aduan daripada OKS yang mencecah 50 orang sekitar Lembah Kelang melalui panggilan telefon dan laman sosial Facebook, milik KASE.

Selain di Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut, KASE juga akan membuka kaunter di Pejabat PAS Kedah, Batu 9 untuk tujuan yang sama.

Dalam pada itu, Mahfuz turut memaklumkan talian hotline AES bagi negeri Perak iaitu 013-3493848.

Khidmat peguam yang ditawarkan KASE membabitkan Jabatan Undang-undang dan Hak Asasi Manusia PAS (Juham).

Umno sedang gali kubur sendiri

Umno-BN sedang menggali kuburnya sendiri. Begitulah perkembangan politik mutakhir ini. Dalam beberapa isu besar yang berlaku akhir-akhirnya, Umno-BN dilihat lebih banyak bertahan daripada menyerang. Ada beberapa isu yang dilihat bakal menyusahkan Umno-BN mengekalkan kuasanya pada Pilihan Raya Umum Ke-13 yang akan tamat tempohnya pada 24 April 2013.

1. Isu hudud Datuk Seri Chua Soi Lek. Dalam persidangan agung MCA yang lalu, presidennya Datuk Sri Chua Soi Lek buat kesekian kalinya menyerang hudud dan kenyataan menghina Islam. Beliau sebelum ini telah beberapa kali mengeluarkan kenyataan menghina Islam dan Umno dilihat seolah-olah merestuinya.

Dari sudut politik, MCA mungkin bertujuan menarik kembali sokongan masyarakat Cina daripada DAP. Pada masa yang sama Umno berharap akan berlaku pertelingkahan antara PAS dan DAP. Namun, isu ini bukan sahaja tidak berupaya memecahkan tali persahabatan PAS dan DAP, malah menjadi senjata makan tuan.

Walaupun isu ini tidak menjejaskan sokongan penyokong setianya dalam pertarungan politik. Namun, memberi peluru kepada musuh bukanlah sesuatu yang dimahukan oleh Umno.

2. Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN). Isu PTPTN boleh menjadi salah satu pemangkin terkuburnya Umno-BN. Tawaran Pakatan Rakyat untuk melupuskan hutang PTPTN adalah sesuatu yang sukar ditolak oleh mahasiswa yang waras dan mengikuti perkembangan politik serta ekonomi semasa.

Berpuluh ribu graduan sama ada yang telah bekerja mahupun yang masih menganggur terikat dengan pinjaman tersebut. Ada yang mampu membayarnya, ada yang tidak mampu dan ada yang sengaja tidak mahu bayar.

Orang yang berhutang wajib melunaskan hutangnya, tetapi orang yang memberikan hutang boleh melupuskan hutang orang yang berhutang. Oleh itu, jika tawaran PR ini menjadi pilihan para peminjam PTPTN, nyawa Umno-BN bakal berakhir.

3. Gelombang Sabah. Sabah sebelum ini pernah diwar-warkan Sabah sebagai simpanan tetap Umno-BN. Namun, perkembangan politik Sabah akhir-akhir ini tidak boleh dipandang ringan. Pengunduran beberapa tokoh pemimpin Sabah daripada Umn-BN dan menyertai PR merupakan sesuatu yang amat menarik. Perkara ini berlaku kerana banyak sebab. Salah satunya, ramai rakyat Sabah yang sudah mula menyedari bahawa negeri mereka terpinggir daripada pembangunan fizikal walaupun hasil buminya yang banyak, namun hasil tersebut tidak sampai kepada mereka. Oleh itu, harapan diletakkan kepada pemerintah yang baru, jika berjaya menguasai kerajaan pusat.

Hakikatnya, Sabah pernah beberapa kali bertukar kerajaan antara Usno, Berjaya, PBS dan Umno. Salah satu kaedah pertukaran kerajaan ialah akibat pemimpin parti keluar parti dan menyertai parti lain atau menubuhkan parti baru. “Ini Kalilah”, Sabah bakal melakar satu lagi sejarah dalam politik tanah air. Pada kali ini, Sabah bukan sahaja mungkin menukar kerajaan negerinya sekali lagi, bahkan tidak mustahil membantu menukar kerajaan pusat sekali gus.

4. Isu Felda. Kewujudan Felda merupakan suatu tapak yang paling baik bagi Umno-BN mengekalkan kuasanya. Hal ini kerana, Felda berada hampir di seluruh negara. Secara umumnya, peneroka Felda ialah penyokong tegar Umno-BN. Namun, dengan pelbagai perkembangan akhir-akhir ini menjadikan Felda bukan lagi simpanan tetap Umno-BN.

Warga Felda sudah mula bangkit, sudah berani menyaman kerajaan dan menuntut hak. Apatah lagi sudah ramai generasi keduanya yang berpendidikan tinggi dan tinggal di luar Felda. Generasi kedua ini menjadi lebih terbuka pemikirannya kerana banyak bercampur gaul dengan masyarakat luar dan terdedah dengan pelbagai maklumat.

Apatah lagi dengan isu Felda Global Ventures (FGV) yang menimbulkan lebih banyak persoalan daripada jawapan. Semakin lama isu ini berlangsung semakin banyak tembelang Umno-BN terlondeh dan semakin kurang penyokong Umno-BN.

5. Warga pendidik. Jumlah warga pendidik hampir 500 ribu. Jumlahnya agak besar dan mempunyai kesan yang bukan sedikit terhadap keseimbangan politik negara. Walalupun isu yang membaitkan guru tidak sehebat isu FGV, namun perlu diingat, mereka merupakan golongan terpelajar. Berbanding warga Felda, mereka tentunya tidak mudah dibeli dengan sehelai kain batik atau RM50 atau sejumlah saham.

Oleh itu, sikap tidak prihatin Umno-BN terhadap beberapa isu pendidikan mungkin membawa padah. Salah satunya ialah perubahan status sekolah vokasional yang turut mengubah waktu bekerja daripada waktu biasa kepada waktu baru yang lebih panjang iaitu dari pukul 8.00 pagi hingga 5.00 petang. Bahkan pengenalan sistem Penilaian Berasaskan Sekolah (PBS) bukanlah sesuatu yang membuatkan warga pendidik menjadi semakin intim dengan Umno-BN. Sudahlah isu PPSMI sebelum ini masih belum kebah sepenuhnya.

Dengan dasar yang sering berubah-ubah dan bebanan tugas yang semakin bertambah, saya tidak fikir Umno-BN semakin popular dalam kalangan guru.

PR menawarkan imbuhan secara bulanan jika berjaya membentuk kerajaan. Hal ini kerana, PR amat sedar bahawa golongan ini melakukan pekerjaan yang paling mulia iaitu menyampaikan ilmu kepada anak bangsanya. Mereka merupakan barisan paling hadapan dalam menentukan masa depan negara.

6. Penyelewangan dana awam. Kemuncak kepada penyelewengan dana awam ialah kes yang membabitkan National Feedlot Corporation (NFC), syarikat milik suami Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil. Kes ini bukan semata-mata membabitkan menyalahgunaan dana awam yang banyak, tetapi pendedahan oleh laporan audit negara adalah sesuatu yang tidak boleh dinafikan dengan mudah oleh Umno-BN.

Dalam kes ini, Perdana Menteri langsung tiada hujah untuk mempertahankannya, sehinggakan Datuk Seri Shahrizat terpaksa diturunkan daripada kerusi senatornya sekaligus jawatan menteri  yang dipangkunya.

Namun, rakyat tidak mudah untuk melupakan isu ini begitu sahaja. Penyelewangan dana awam sebanyak RM250 juta bukanlah sesuatu yang kecil anak. Banyak perkara yang dapat dimanfaatkan oleh rakyat jika wang sebanyak berada ditangan pemimpin yang jujur.

Jika rakyat mahukan duit ini dikembalikan atau isu ini diselesaikan, mereka tiada pilihan melainkan memberikan kuasa kepada PR pada PRU13 nanti.

7. Automated Enforcement System (AES). Pelaksanaan sistem ini bukan sahaja menimbulkan kemarahan rakyat, malah turut tidak dipersetujui oleh ahli parlimen dan penyokong Umno-BN sendiri. Hal ini kerana, sistem ini lebih banyak menyusahkan rakyat berbanding tujuan asalnya yang dikatakan untuk mendidik pengguna jalan raya.

Dalam hal ini, pelaksanaan AES dilihat sebagai satu usaha kerajaan memeras duit rakyat dengan cara yang lebih mudah dan tersusun – atas nama kesalahan lalu lintas. Dalam hal ini rakyat bakal terbeban dengan saman dan tiada cara lain untuk menghentikan kegilaan ini melainkan memenangkan PR dalam PRU13 nanti.

8. Penurunan harga kenderaan. Sekali imbas isu penurunan harga kenderaan tidak akan menggugat Umno-BN. Namun dalam senyap isu ini telah menjalar dalam kalangan rakyat.

Ayat, “Kalau nak beli kereta, tunggu selepas pilihan raya umum ke-13.” Biasa didengar di mana-mana. Hal ini menunjukkan bahawa perkara ini bukanlah sesuatu yang kecil. Hal ini kerana, sudah diketauhi umum bahawa harga kereta di Malaysia amat mahal berbanding dengan nisbah pendapatan dan kos hidup. Umum juga mengetahui bahawa cukai yang dikenakan begitu mahal terhadap kereta import demi menyelamatkan kereta nasional yang mempunyai kepentingan kroni padanya.

Jadi, tawaran PR bahawa akan menurunkan harga kereta apabila memenangi PRU13 nanti sememangnya sesuatu yang ditunggu oleh rakyat.

9. Cukai barangan dan perkhidmatan (Good and Service Tax – GST). Kenaikan cukai barangan dan perkhidmatan bukanlah sesuatu yang menjadi sebutan umum. Namun, apabila nilai wang menjadi semakin kecil, dan rakyat pula terdesak untuk memenuhi keperluan asas yang semakin tinggi nilainya berbanding pendapatan.

Keperluan asas seperti tanah/rumah, kenderaan, kos pendidikan, kos makan minum dan kos perubatan semakin meningkat. Pada masa yang sama rakyat dilaungkan oleh pemimpin supaya berjimat cermat. Padahal rakyat dengan mata kepala sendiri melihat pemimipin negara dan konco-konconya hidup dalam suasana yang mewah.

Akhirnya, rakyat mula berfikir bahawa sesuatu perlu dilakukan untuk mengubah keadaan ini. Pemimpin cakap tidak serupa bikin. Rakyat bersusah payah membayar cukai tetapi pemimpin senang-senang sahaja membelanjakan dana awam tanpa mengambil kira kesusahan rakyat.

Pada masa yang sama mereka mula membandingkan, negeri-negeri yang diperintah oleh PR terutamanya Kelantan lebih telus dalam membelanjakan wang rakyat atau sekurang-kurangnya tidak membebankan dengan pelbagai cukai.

Kesimpulannya. Selain faktor di atas, banyak lagi kemungkinan yang bakal menamatkan riwayat Umno-BN. Senarai itu hanyalah sebahagian daripada senarai panjang kesilapan dan keangkuhan Umno-BN dalam melayan kehendak rakyat. Jika Umno-BN terus tidak berubah nescaya mereka akan rebah!

Namun, walaupun Umno-BN dilihat tertekan dengan pelbagai isu, tetapi perlu diingat, mereka masih menguasai media dan pelbagai agensi kerajaan. Pelbagai kemungkinan boleh berlaku terutama apabila PR tersilap strategi pada saat akhir menjelang pilihan raya.

Greek Parliament approves austerity cuts

Athens, Greece  -- The Greek parliament early Thursday narrowly adopted a new round of austerity cuts that are required for Greece to receive the next installment of a crucial international economic bailout.
The final tally in the 300-member parliament was 153 votes in favor of the cuts and 128 opposed, with 18 abstentions.
The cuts have provoked ire among Greeks furious about the effects of multiple rounds of belt-tightening, which have resulted in cuts to pensions and pay. They have seen unemployment soar to more than 25%.
It is Greece's fifth year of recession.
Earlier, protesters in Athens threw Molotov cocktails and police fought back with tear gas outside the parliament as lawmakers prepared to vote.

Strike brings Greece to a standstill Strike brings Greece to a standstill

Greece adopts tough austerity plan

Greek protests turn violent

Jobs crisis takes toll on Greece

Can exports save Greece's economy?

The human cost of austerity in Greece

Greek protesters allege police brutality
As many as 70,000 people took part in the demonstration in Athens' central Syntagma Square, outside the parliament building, according to police estimates.

Syrian president vows to 'live and die' in Syria, warns against foreign invasion

 Syrian President Bashar al-Assad is shown during a visit to Moscow on January 25, 2005.

Syrian President Bashar al-Assad insists he will "live and die" in Syria, even as countries offer him safe passage in exchange for halting a gruesome civil war.
"I'm not a puppet, and I was not made by the West to go to the West or to any other country," he told Russia Today TV. "I am Syrian. I was made in Syria and to live and die in Syria."
He also made an ominous threat against foreign intervention, saying it would have a "domino impact" on the world.
"I think that the cost of foreign invasion of Syria, if it happened, would be greater than one that the whole world can afford," he told Russia Today. "Because if there were problems in Syria, particularly as we are the last bastion of secularism, stability and coexistence in the region, it will have a domino impact that will affect the world from the Atlantic Ocean to the Pacific Ocean.
Photos: Showdown in Syria Photos: Showdown in Syria
Urgent help needed for Syrian refugees
Syria opposition groups look to unify
On the run with rebels in Syria
"And you know its implications on the rest of the world. I do not think that the West is moving in this direction, but if they do, no one can predict what will happen after."
Al-Assad's comments came after British Prime Minister David Cameron broached the idea of giving him "safe passage" if that's what it takes to stop the bloodshed in Syria.

MALAYSIA - Unit Trust fund
Filter by Fund Name  

UNIT TRUSTS BY FUNDSUPERMART
Fund HouseFund NameNAV
(RM)
Invested over the length of time (%)Normal Sales Charge (%)FSM Sales Charge (%)
Valuation Date of Performance Figures6
mth
1
year
3
year
5
year
Annualized


Affin Fund Management BerhadAffin Capital Fund07 Nov 20121.383.182.933.3111
Affin Fund Management BerhadAffin Equity Fund07 Nov 20124.9614.297.322.5952
Affin Fund Management BerhadAffin Islamic Equity Fund07 Nov 20125.1413.066.622.052
Affin Fund Management BerhadAffin Quantum Fund07 Nov 20127.4117.02--52
Affin Fund Management BerhadAffin Select Growth Fund07 Nov 20125.9716.4110.39-52
Affin Fund Management BerhadAffin Tactical Fund07 Nov 20125.1912.74--42
Affin Fund Management BerhadDana Islamiah Affin07 Nov 20122.998.855.342.4572
Alliance Investment Management BhdAlliance Dana Adib07 Nov 20123.2211.177.421.826.52
Alliance Investment Management BhdAlliance Dana Alif07 Nov 20121.928.287.054.056.52
Alliance Investment Management BhdAlliance First Fund07 Nov 20124.429.297.743.146.52
Alliance Investment Management BhdAlliance Global Diversified Property Fund06 Nov 20128.2213.936.89-5.516.52
Alliance Investment Management BhdAlliance Optimal Income Fund07 Nov 20127.2418.2113.166.246.52
Alliance Investment Management BhdAlliance Regular Income Fund06 Nov 20121.112.264.87-11
Alliance Investment Management BhdAlliance Tactical Growth Fund07 Nov 20123.3710.447.40.916.52
Alliance Investment Management BhdAlliance Vision Fund07 Nov 20126.2815.9511.592.186.52
Amanah Mutual BerhadAMB Balanced Trust Fund07 Nov 20122.986.058.223.386.52
Amanah Mutual BerhadAMB Dana Arif07 Nov 20122.285.566.344.9911
Amanah Mutual BerhadAMB Dana Ikhlas07 Nov 20123.46.7110.996.3352
Amanah Mutual BerhadAMB Dana Yakin07 Nov 20126.3517.1111.744.055.52
Amanah Mutual BerhadAMB Ethical Trust Fund07 Nov 20126.9718.4212.2710.176.52
Amanah Mutual BerhadAMB Index-Linked Trust Fund07 Nov 2012-2.885.748.364.6942
Amanah Mutual BerhadAMB LifeStyle Trust Fund 201407 Nov 20122.676.245.444.662
Amanah Mutual BerhadAMB LifeStyle Trust Fund Today07 Nov 20122.756.14.924.0521.5
Amanah Mutual BerhadAMB SmallCap Trust Fund07 Nov 20124.3113.9511.273.696.52
Amanah Mutual BerhadAMB Unit Trust Fund07 Nov 20126.315.6711.973.726.52
Amanah Mutual BerhadAMB Value Trust Fund07 Nov 20126.8416.4813.5911.096.52
AmanahRaya Investment Management Sdn BhdAmanahRaya Islamic Equity Fund07 Nov 20123.5810.317.94-5.52
AmanahRaya Investment Management Sdn BhdAmanahRaya Syariah Trust Fund07 Nov 20122.485.455.995.0211
AmanahRaya Investment Management Sdn BhdAmanahRaya Unit Trust Fund07 Nov 20122.194.676.075.411
AmInvestment Services BerhadAmASEAN Equity06 Nov 2012-0.3910.17--52
AmInvestment Services BerhadAmAsia Pacific REITs06 Nov 201213.6122.7--51.5
AmInvestment Services BerhadAmBalanced07 Nov 20127.4114.5810.554.7162
AmInvestment Services BerhadAmBRIC Equity Fund06 Nov 20120.68-7.01--52
AmInvestment Services BerhadAmCommodities Equity06 Nov 20120.11-3.28--52
AmInvestment Services BerhadAmConservative07 Nov 20125.036.494.023.5431.5
AmInvestment Services BerhadAmCumulative Growth06 Nov 2012-0.83-1.97-1.06-4.6562
AmInvestment Services BerhadAmDividend Income07 Nov 201210.0221.0211.897.6752
AmInvestment Services BerhadAmDynamic Sukuk06 Nov 2012----00
AmInvestment Services BerhadAmGlobal Agribusiness06 Nov 20124.085.72.78-2.652
AmInvestment Services BerhadAmGlobal Emerging Markets Opportunities06 Nov 2012-1.81-2.27-3.91-52
AmInvestment Services BerhadAmIncome Plus07 Nov 20121.713.333.273.4300
AmInvestment Services BerhadAmIslamic Balanced07 Nov 20125.6512.549.274.1362
AmInvestment Services BerhadAmIslamic Greater China06 Nov 2012-3.13-7.6--52
AmInvestment Services BerhadAmIslamic Growth07 Nov 20124.3614.311.634.5362
AmInvestment Services BerhadAmIttikal07 Nov 20124.1713.069.964.0562
AmInvestment Services BerhadAmOasis Global Islamic Equity06 Nov 2012-0.982.59-1.98-6.1352
AmInvestment Services BerhadAmPrecious Metals06 Nov 20127.02-21.76-6.51-52
AmInvestment Services BerhadAmTactical Bond06 Nov 2012----21.5
AmInvestment Services BerhadAmTotal Return06 Nov 20128.5618.2714.76.2262
AmInvestment Services BerhadNamaa' Asia-Pacific Equity Growth Fund06 Nov 20120.561.71.43-52
Areca Capital Sdn BhdAreca Enhanced Income Fund07 Nov 20121.653.695.714.6511
Areca Capital Sdn BhdAreca Equity Trust Fund07 Nov 20126.9115.6112.0910.4332
Areca Capital Sdn BhdAreca Income Trust Fund07 Nov 20121.623.364.284.1332
ASM Investment Services BerhadASM Balanced Fund07 Nov 20121.354.46-0.35-2.06.52
ASM Investment Services BerhadASM Dana Mutiara07 Nov 2012-0.786.344.86-2.376.52
ASM Investment Services BerhadASM First Public Fund07 Nov 20122.346.965.152.16.52
ASM Investment Services BerhadASM Index Fund07 Nov 20124.6412.059.973.676.52
ASM Investment Services BerhadASM Premier Fund07 Nov 20126.8220.1411.224.166.52
ASM Investment Services BerhadASM Syariah Aggressive Fund07 Nov 20120.8514.294.13-5.276.52
ASM Investment Services BerhadASM Syariah Dividend Fund07 Nov 20120.285.797.12-6.52
ASM Investment Services BerhadDana Al-Aiman07 Nov 20125.0612.28.873.896.52
ASM Investment Services BerhadDana Bestari07 Nov 20123.9511.235.98-0.076.52
BIMB Investment Managament BerhadBIMB Dana Al-Fakhim07 Nov 20121.33.213.213.6600
BIMB Investment Managament BerhadBIMB Dana Al-Falah07 Nov 20123.849.186.233.0952
BIMB Investment Managament BerhadBIMB Dana Al-Munsif07 Nov 20123.188.345.331.7252
BIMB Investment Managament BerhadBIMB i Growth07 Nov 20126.5615.8710.074.5652
CIMB-Principal Asset Management BerhadCIMB Islamic Global Emerging Markets Equity Fund06 Nov 2012-0.24-1.130.86-6.52
CIMB-Principal Asset Management BerhadCIMB-Principal Balanced Fund06 Nov 20123.8110.747.4-0.752
CIMB-Principal Asset Management BerhadCIMB-Principal Equity Aggressive Fund 306 Nov 20121.728.510.533.7652
CIMB-Principal Asset Management BerhadCIMB-Principal Equity Growth & Income Fund05 Nov 20123.612.066.822.176.52
CIMB-Principal Asset Management BerhadCIMB-Principal Global Growth Fund05 Nov 20128.588.670.27-6.396.52
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Asia Pacific Shariah Equity Fund06 Nov 20124.327.733.81-62
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Asia Select Income Fund06 Nov 20124.062.91.550.4352
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Balanced Fund07 Nov 20124.9911.439.584.915.262
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Bond Fund07 Nov 20123.155.196.813.0800
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Dana Al-Ilham07 Nov 20129.5521.9615.177.245.262
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Dana Dinamik07 Nov 201211.7717.7212.546.852
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Dana Wafi07 Nov 20122.084.013.583.4900
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Dinasti Equity Fund06 Nov 20122.512.690.04-5.52
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Dynamic Fund07 Nov 20128.1214.19.281.8752
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Enhanced Income Fund06 Nov 20122.574.383.821.1552
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Equity Income Fund07 Nov 20129.7622.6316.437.1552
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Global Basics MY Fund06 Nov 2012-0.05-3.21.59-4.4662
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Global Leaders MY Fund06 Nov 20121.546.56-0.16-7.7152
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Growth Fund07 Nov 20127.5716.5710.955.715.262
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Indonesia Equity MY Fund06 Nov 2012-2.411.2--5.52
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments MY Focus Fund07 Nov 20127.7916.47--52
Eastspring Investments BerhadEastspring Investments Small-Cap Fund07 Nov 20125.6117.899.65.05.262
Hwang Investment Management BerhadHwang AIIMAN Income Plus06 Nov 20122.685.315.95.1921.5
Hwang Investment Management BerhadHwang Asia Pacific (ex Japan) Infrastructure Fund06 Nov 20129.5516.344.67-3.325.52
Hwang Investment Management BerhadHwang Asia Quantum Fund06 Nov 20126.6428.822.814.045.51.5
Hwang Investment Management BerhadHwang AUD Income (MYR)06 Nov 20126.757.68--31.5
Hwang Investment Management BerhadHwang Global Property Fund06 Nov 20125.5415.849.4-3.775.52
Hwang Investment Management BerhadHwang Select Asia (ex Japan) Opportunity Fund06 Nov 20123.8719.570.11-9.335.52
Hwang Investment Management BerhadHwang Select Bond Fund06 Nov 20126.0710.256.716.5621.5
Hwang Investment Management BerhadHwang Select Dividend Fund06 Nov 201214.3130.19--5.52
Hwang Investment Management BerhadHwang Select Opportunity Fund06 Nov 20127.6723.5516.27.715.52
Hwang Investment Management BerhadHwang SGD Income Fund (MYR)06 Nov 2012----32
Inter-Pacific Asset Management Sdn BhdInterPac Dana Safi06 Nov 20126.8414.3514.626.9100
Inter-Pacific Asset Management Sdn BhdInterPac Dynamic Equity Fund06 Nov 20120.08.4614.287.0100
Kenanga Investors BerhadKenanga Balanced Fund07 Nov 20122.519.978.531.815.52
Kenanga Investors BerhadKenanga Bond Fund07 Nov 20121.694.05.24.9800
Kenanga Investors BerhadKenanga Islamic Balanced Fund07 Nov 20122.319.968.423.485.52
Kenanga Investors BerhadKenanga Islamic Fund07 Nov 20123.5715.2213.211.175.52
Kenanga Investors BerhadKenanga Premier Fund07 Nov 20121.9310.67-0.48-10.575.52
Manulife Asset Management Services BerhadManulife Bond Plus Fund06 Nov 20122.774.67--0.50.5
Manulife Asset Management Services BerhadManulife Equity Plus Fund06 Nov 20126.9519.02--5.52
Manulife Asset Management Services BerhadManulife Investment - China Value Fund06 Nov 2012-1.87-5.32--5.52
Manulife Asset Management Services BerhadManulife Investment - India Equity Fund06 Nov 201210.33-5.39--5.52
MIDF Amanah Asset Management BerhadMIDF Amanah Dynamic Fund06 Nov 2012-13.41-10.83--00
MIDF Amanah Asset Management BerhadMIDF Amanah Growth Fund06 Nov 2012-13.2-10.44--00
MIDF Amanah Asset Management BerhadMIDF Amanah Islamic Fund06 Nov 2012-13.91-11.45--00
MIDF Amanah Asset Management BerhadMIDF Amanah Strategic Fund06 Nov 2012-13.32-10.22--00
OSK-UOB Investment Management BerhadKLCI Tracker Fund07 Nov 20124.7613.310.784.7511
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Agriculture Fund06 Nov 201210.56-4.63--52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB ASEAN Fund06 Nov 20121.5610.74--5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asia Active Allocation Fund06 Nov 20123.919.733.380.1152
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asia Consumer Fund06 Nov 20122.659.27--5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asia Financials Fund06 Nov 20123.373.2--5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asia Pacific Fund06 Nov 2012-1.24-1.17-3.33-9.985.262
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asian Growth Opportunities Fund06 Nov 20121.953.28-1.91-52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asian Income Fund06 Nov 2012----5.51.5
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Asian Real Estate Fund06 Nov 201215.2424.430.66-5.1252
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Cash Management Fund07 Nov 20121.533.072.7-00
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB China-India Dynamic Growth Fund06 Nov 20126.19-1.16--5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Dana Islam06 Nov 2012-1.1815.7511.053.286.382
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Energy Fund06 Nov 2012-2.43-5.18-3.13-52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Equity Trust06 Nov 20127.7824.2814.37.556.382
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Global Capital Fund06 Nov 20126.9715.63-0.33-5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Global Equity Yield Fund06 Nov 20121.697.240.48-5.875.262
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Global New Stars Fund06 Nov 20122.7217.92-0.19-10.9362
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Golden Dragon Fund06 Nov 20122.883.53-1.55-4.565.262
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Growth And Income Focus Trust06 Nov 20121.1114.17.914.775.262
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Income Fund06 Nov 20122.646.325.413.4400
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Indonesia Equity Growth Fund06 Nov 20120.2318.88--5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Institutional Islamic Money Market Fund07 Nov 20121.333.062.964.2200
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Malaysia Dividend Fund07 Nov 20129.6724.4816.16-5.52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Money Market Fund07 Nov 20121.483.02.632.6900
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Muhibbah Income Fund06 Nov 20121.570.421.17-0.8362
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Multi-Asset Recovery Strategy Fund06 Nov 20124.093.86--52
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Resources Fund06 Nov 2012-3.09-3.731.48-0.865.262
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Small Cap Opportunity Unit Trust06 Nov 20120.8421.37.42-1.486.382
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB Thematic Growth Fund07 Nov 20127.4219.2513.86.3652
OSK-UOB Investment Management BerhadOSK-UOB US Focus Equity Fund06 Nov 2012-0.227.62--5.52
OSK-UOB Investment Management Berhad - Smart Series FundsOSK-UOB Smart Income Fund07 Nov 20121.69.056.274.3321.5
OSK-UOB Investment Management Berhad - Smart Series FundsOSK-UOB Smart Treasure Fund07 Nov 20126.1914.712.765.545.262
OSK-UOB Islamic Fund Management BerhadOSK-UOB Global Food Islamic Equity Fund06 Nov 20122.264.02--5.52
Pacific Mutual Fund BhdPacific Asia Brands Fund06 Nov 2012-2.45-0.59-2.99-3.65.52
Pacific Mutual Fund BhdPacific Cash Fund07 Nov 20121.452.992.842.9300
Pacific Mutual Fund BhdPacific Dana Dividen06 Nov 20120.065.324.93-0.2652
Pacific Mutual Fund BhdPacific Dana Murni07 Nov 20121.463.663.783.4521.5
Pacific Mutual Fund BhdPacific Focus China Fund06 Nov 20123.212.86-3.17-5.52
Pacific Mutual Fund BhdPacific Focus18 Fund06 Nov 2012-1.71-0.78-1.31-2.825.52
Pacific Mutual Fund BhdPacific Global Agriculture, Infrastructure and Resources Fund06 Nov 2012-0.571.93--5.52
Pacific Mutual Fund BhdPacific Select Balance Fund07 Nov 20122.637.146.54.8252
Pacific Mutual Fund BhdPacific Select Income Fund07 Nov 20121.083.143.623.321.5
Pheim Unit Trusts BhdDana Makmur Pheim06 Nov 2012-3.418.795.723.1852
Pheim Unit Trusts BhdPheim Asia Ex-Japan06 Nov 2012-4.68-0.18-2.61-4.852
Pheim Unit Trusts BhdPheim Income06 Nov 20120.485.523.964.2400
RHB Investment Management Sdn BhdRHB - GS US Equity Fund06 Nov 20124.313.27--52
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Asia Pacific Maqasid Fund06 Nov 2012-4.63-7.63--52
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Asian Total Return Fund06 Nov 20123.796.790.25-0.5961
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Bond Fund07 Nov 20125.811.67.313.300
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Capital Fund07 Nov 20124.6513.611.76.1762
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Dividend Valued Equity Fund06 Nov 20126.8911.541.2-5.8862
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Dynamic Fund07 Nov 20128.7218.8212.636.862
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Global Fortune Fund06 Nov 20124.555.850.59-4.662
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Global Themes Fund06 Nov 20123.912.89-1.24-7.9862
RHB Investment Management Sdn BhdRHB GoldenLife 202007 Nov 20125.2611.779.367.7662
RHB Investment Management Sdn BhdRHB GoldenLife 203007 Nov 20127.7417.6811.748.162
RHB Investment Management Sdn BhdRHB GoldenLife Today07 Nov 20123.536.936.795.450.750.75
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Income Fund07 Nov 20123.3310.287.395.7831.5
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Islamic Bond Fund07 Nov 20124.428.725.326.0100
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Malaysia DIVA Fund07 Nov 20125.4916.2112.164.3262
RHB Investment Management Sdn BhdRHB Mudharabah Fund07 Nov 20123.8612.438.385.0462
TA Investment Management BerhadTA Asia Pacific Islamic Balanced Fund06 Nov 2012-1.110.652.540.55.52
TA Investment Management BerhadTA Asian Dividend Income Fund06 Nov 20121.368.1-3.0-10.645.52
TA Investment Management BerhadTA BRIC and Emerging Markets Fund06 Nov 2012-1.96-12.8--5.52
TA Investment Management BerhadTA European Equity Fund06 Nov 20124.524.38-2.54-7.7672
TA Investment Management BerhadTA Income Fund06 Nov 20123.279.066.073.6772
TA Investment Management BerhadTA Small Cap Fund06 Nov 20120.5914.287.351.75.52
Last updated: 22:10 08/11/2012Click here for historical pricesFilter by Fund Name  

ALL UNIT TRUSTS
Fund HouseFund NameNAV (RM)
(i) Amanah Saham Gemilang (Pendidikan)1.1010

(ii) Amanah Saham Gemilang (Kesihatan)1.1527

(iii) Amanah Saham Gemilang (1Malaysia)1.0000

(iii) Amanah Saham Gemilang (Persaraan)1.2452

RHB Goldenlife 20200.7822

RHB Goldenlife 20300.8987

RHB Goldenlife Today0.6358
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin 1-Wholesale Fund1.0021
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin 1-Wholesale Fund1.0008
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Capital Fund0.5229
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Equity Fund0.4616
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Islamic Equity Fund0.4579
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Islamic Money Market Fund0.5075
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Quantum Fund0.2812
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Select Growth Fund0.2785
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDAffin Tactical Fund0.2738
AFFIN FUND MANAGEMENT BHDDana Islamiah Affin0.4515
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Advantage GEM Treasures Fund0.4364
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Dana Adib0.6031
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Dana Alif0.6168
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance First Fund0.5625
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Global Diversified Property0.3607
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Global Equities Fund0.5543
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Islamic Institutional Money Market Fund0.5003
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Islamic Money Market Fund0.5003
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Moneyplus Fund0.4943
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Optimal Income Fund0.5143
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Regular Income Fund1.0589
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Regular Income Fund21.0245
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Regular Income Fund31.0500
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Regular Income Fund41.0335
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Tactical Growth Fund0.4327
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTAlliance Vision Fund0.6429
ALLIANCE INVESTMENT MANAGEMENTKinabalu Institutional Money Market0.9969
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Balanced Trust Fund (AMBbtf)0.69970
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dana Aqeel (AMBdaq - Cp)0.5527
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dana Arif (AMBda)0.5905
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dana Ikhlas (AMBdi)0.6110
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dana Nabeel (AMBdn)0.5003
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dana Yakin (AMBdy)0.6094
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Dividend Trust Fund0.2863
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Enhanced Bond Trust Fund (AMBebtf)0.4314
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Ethical Trust Fund (AMBetf)0.4873
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Income Trust Fund (AMBitf)0.8361
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Index-linked Trust Fund (AMBiltf)0.8216
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Lifestyle Trust Fund 2014 (AMBlf14)0.5129
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Lifestyle Trust Fund Today (AMBlftod)0.5231
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Smallcap Trust Fund (AMBsctf)0.4454
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Unit Trust Fund (AMButf)0.7235
AMANAH MUTUAL BERHADAMB Value Trust Fund (AMBvtf) - A-myr0.5000
AMANAH MUTUAL BERHADPNB Structured Investment Fund (Pnb Sif)1.0988
AMANAH SAHAM KEDAH BHDASKB0.2711
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Bumiputera (ASB)1.0000
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Didik (ASD)1.0000
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Malaysia (ASM)1.0000
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Nasional (ASN)0.8948
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Nasional 2 (ASN2)1.2427
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Nasional 3 (ASN3)1.1876
AMANAH SAHAM NASIONAL BHDAmanah Saham Wawasan 2020 (ASW2020)1.0000
AMANAH SAHAM SARAWAK BHDAmanah Saham Sarawak1.0000
AMANAHRAYA INVESTMENT MANAGMENT SDN BHDAmanahraya Cash Management Fund1.0010
AMANAHRAYA INVESTMENT MANAGMENT SDN BHDAmanahraya Islamic Cash Mgmt Fund0.9751
AMANAHRAYA INVESTMENT MANAGMENT SDN BHDAmanahraya Islamic Equity Fund0.7456
AMANAHRAYA INVESTMENT MANAGMENT SDN BHDAmanahraya Syariah Trust Fund1.0567
AMANAHRAYA INVESTMENT MANAGMENT SDN BHDAmanahraya Unit Trust Fund1.0531
AMMUTUALAm-Mateen Asia-Pacific EquityUS$0.2053
AMMUTUALAm-Namaa& 8217; Asia-Pacific Equity GrowthUS$16.0571
AMMUTUALAmAdvantage Asia Pacific ex Japan Dividend1.0360
AMMUTUALAmAdvantage Brazil0.8338
AMMUTUALAmAdvantage BRIC0.7847
AMMUTUALAmAl-Amin1.00
AMMUTUALAmAsean Equity0.5144
AMMUTUALAmAsia Pacific Equity Income1.1510
AMMUTUALAmAsia Pacific REITs0.5972
AMMUTUALAmAsia-Pacific Property Equities0.8237
AMMUTUALAmAustralia1.0163
AMMUTUALAmBalanced0.9932
AMMUTUALAmBon Islam1.2195
AMMUTUALAmBond1.1813
AMMUTUALAmBRIC Equity0.7450
AMMUTUALAmCash301.0000
AMMUTUALAmCash Management1.00
AMMUTUALAmChina A-Shares0.0000
AMMUTUALAmCommodities Equity0.9959
AMMUTUALAmCommodities Extra0.9297
AMMUTUALAmConservative0.5363
AMMUTUALAmConstant Extra21.0811
AMMUTUALAmConstant Extra31.0646
AMMUTUALAmConstant Extra41.0662
AMMUTUALAmConstant Flexi0.0000
AMMUTUALAmConstant Multi Maturity1.0635
AMMUTUALAmConstant Multi Maturity 20.0000
AMMUTUALAmConsumer Select - Capital Protected0.0000
AMMUTUALAmCumulative Growth0.6473
AMMUTUALAmDividend Growth - Class (A)0.5000
AMMUTUALAmDividend Income0.2759
AMMUTUALAmDynamic Allocator0.2091
AMMUTUALAmDynamic Bond0.6239
AMMUTUALAmDynamic Sukuk1.0132
AMMUTUALAmGlobal Agribusiness0.9109
AMMUTUALAmGlobal Emerging Market Opportunities0.9085
AMMUTUALAmGlobal Property Equities Fund0.9383
AMMUTUALAmGlobal SukukUS$0.2000
AMMUTUALAmIncome1.00
AMMUTUALAmIncome Advantage1.0019
AMMUTUALAmIncome Extra1.0000
AMMUTUALAmIncome Flexi1.0000
AMMUTUALAmIncome Plus0.6707
AMMUTUALAmIncome Premium0.9908
AMMUTUALAmIncome Reward1.1953
AMMUTUALAmIslamic Balanced0.3402
AMMUTUALAmIslamic Fixed Income Conservative1.0255
AMMUTUALAmIslamic Greater ChinaUS$0.1414
AMMUTUALAmIslamic Growth0.3636
AMMUTUALAmIttikal0.6354
AMMUTUALAmMalaysia Equity0.8687
AMMUTUALAmOasis Global Islamic Equity0.8149
AMMUTUALAmPan European Property Equities0.3976
AMMUTUALAmPrecious Metal0.7361
AMMUTUALAmRecovery Income - Capital Protected0.0000
AMMUTUALAmSchroder European Equity Alpha0.6996
AMMUTUALAmTactical Bond1.0000
AMMUTUALAmTotal Return0.3861
AMMUTUALNamaa& 8217; Asia-Pacific Equity Growth0.6333
AMMUTUALRolling weekly yield ended 7-11-2012%2.74
AMMUTUALRolling weekly yield ended 7-11-2012%2.73
AMMUTUALRolling weekly yield ended 7-11-2012%2.06
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Asia Ex Japan Balanced Fund0.2449
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Dana Al-Faiz-I0.2280
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Dana Al-Sofi-I0.2407
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Dana Alkanz0.2851
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Dana Aslah Fund0.7788
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Dynamic Fund0.2623
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Malaysia Growth Trust0.2813
APEX INVESTMENT SERVICES BHDApex Quantum Fund0.3021
ARECA CAPITALAreca Enhanced Income Fund0.5163
ARECA CAPITALAreca Equity Trust Fund0.5131
ARECA CAPITALAreca Flexi FixedIncome Fund1.0341
ARECA CAPITALAreca Income Trust Fun0.5239
ARECA CAPITALAreca Money Trust Fund0.5098
ARECA CAPITALAreca Recovery GROWTH Fund0.4410
ARECA CAPITALAreca Steady FixedIncome Fund1.1078
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Aggressive0.3902
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Balanced0.7493
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Dana Mutiara0.3830
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM First Public0.2188
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Index0.5073
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Money Market0.5030
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Premier0.3414
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Syariah Capital Protected Sector Linked Fund0.5081
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASM Syariah Dividend Fund0.2527
ASM INVESTMENT SERVICES BHDASP TNB0.3773
ASM INVESTMENT SERVICES BHDDana Al-Aiman0.5482
ASM INVESTMENT SERVICES BHDDana Bestari0.4131
ASM INVESTMENT SERVICES BHDKMB 110.5170
ASM INVESTMENT SERVICES BHDKMB Dana Pertumbuhan1.0879
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)BIMB i Dividen0.2766
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)BIMB i Growth0.3446
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)BIMB Invest Money Market Fund1.0005
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)Dana Al-Fakhim0.5251
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)Dana Al-Falah0.5805
BIMB UNIT TRUST MANAGEMENT (ASBI)Dana Al-Munsif0.5322
CIMB WEALTH ADVISORSCIMB Principal KLCI-Linked Fund1.1461
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Al-Azzam Equity Fund0.2478
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Asia Pacific Equity Fund0.5255
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Balanced Fund0.4259
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Balanced Growth Fund0.6463
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Commodities Structured Fund 20.4929
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic DALI Equity Fund1.0981
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic DALI Equity Growth Fund1.2678
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic DALI Equity Theme Fund0.3338
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Deposit Fund1.0005
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Enhanced Sukuk Fund1.0520
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Equity Aggressive Fund0.6923
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Equity Fund0.7621
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Global Commodities Equity Fund0.2192
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Global Emerging Markets Equity Fund0.5753
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Global Equity Fund0.4426
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Greater China Equity Fund0.2509
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Institutional Sukuk Fund1.1905
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Kausar Lifecycle 20170.6110
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Kausar Lifecycle 20220.5463
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Kausar Lifecycle 20270.5526
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Money Market Fund1.0489
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Small Cap Fund0.7366
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Sukuk Fund1.3138
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB Islamic Wholesale Money Market Fund1.0005
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Asean Equity Fund0.4896
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Asia Infrastructure Equity Fund0.4011
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Asia Pacific Dynamic Income Fund0.2826
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Asian Equity Fund0.4028
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Australian Equity Fund0.2777
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Balanced Fund0.4715
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Balanced Income Fund0.7911
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Bond Fund1.2243
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal China Recovery Structured Fund0.4874
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal China-India-Indonesia Equity Fund0.2246
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Corporate Deposit Fund11.0005
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Deposit Fund1.0005
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Aggressive Fund30.9562
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Aggressive Fund10.7837
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Fund1.5743
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Fund21.3572
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Growth & Income Fund1.1245
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Growth Fund0.6213
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Equity Income Fund1.0632
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Global Growth Fund0.4062
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Global Titans Fund0.4816
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Greater China Equity Fund0.4217
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Income Plus Balanced Fund0.3561
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Institutional Bond Fund21.0382
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Institutional Bond Fund31.1998
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Institutional Bond Fund41.0319
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Lifecycle 20170.6133
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Lifecycle 20220.5661
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Lifecycle 20270.5135
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal MENA Equity Fund0.3252
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Money Market Income Fund1.0203
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Small Cap Fund0.5132
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Strategic Bond Fund1.1613
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Strategic Income Bond Fund1.0430
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Strategic Income Bond Fund 21.0379
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Structured Investment Wholesale Fund1.0333
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Wholesale Deposit Fund11.0006
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Wholesale Deposit Fund21.0005
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADCIMB-Principal Wholesale Equity Fund1.4924
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Asia-pacific Dividend Fund0.3934
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Asia-pacific Income Plus Fund0.5168
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Asia-pacific Infrastructure Fund0.3711
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Balanced Fund0.5102
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Bond Fund- Ordinary Investment Plan0.5369
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Bond Fund- Standalone Investment Plan0.5369
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Consumer Products Sector Fund0.5433
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Dana Maa& 8217;rof0.5270
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Dana Makmur0.5686
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Dividend Fund0.5695
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Gem Resources Strategic Fund0.0848
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Gems Cash Plus Fund0.5536
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Global Bond Fund0.5802
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Global Resources Income Fund0.3931
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Global Value Fund0.4341
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Growth Fund0.6981
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Hong Kong Equity Optimizer Fund0.5207
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Income Management Fundxd0.5000
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Institutional Bond Fund0.5061
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Islamic Income Management Fund0.5037
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Penny Stock Fund0.1232
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Strategic Fund0.4538
CIMB-PRINCIPAL ASSET MANAGEMENT BERHADHong Leong Vietnam Strategic Fund0.0998
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Asia Pacific Equity MY Fund^0.4823
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Asia Pacific Shariah Equity Fund^0.2731
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Asia Select Income Fund^xd0.5758
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Balanced Fund0.8361
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Bond fund0.6299
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Cash Management Fund0.5416
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dana al-Ilham1.2021
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dana al-Islah0.7473
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dana Dinamik0.8521
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dana Wafi0.5488
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dinasti Equity Fund^1.0013
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Dynamic Fundxd0.7204
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Enhanced Income Fund^0.5073
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Equity Income Fund0.7836
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Global Basics MY Fund^0.4289
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Global Emerging Markets Fund^0.2318
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Global Leaders MY Fund^0.3637
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Growth Fundxd1.1587
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Indonesia Equity MY Fund^0.4822
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Institutional Income Fund1.0284
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Islamic Income Fund0.5204
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments MY Focus Fund0.5176
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Small-cap Fundxd1.3627
EASTSPRING INVESTMENTS BERHADEastspring Investments Target Income Fund^1.0412
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Asia Quantum Fund1.0520
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Enhanced Deposit Fund1.0054
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Global Financial Institution Fund0.5636
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Global Property Fund0.2838
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Balanced Fund0.6114
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Bond Fund0.6223
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Income Fund0.6599
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Opportunity Fund0.8568
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Absolute Return Fund 110.6077
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Aiiman A20 China Access FundUS$0.8561
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang AllMAN Cash1.0451
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang AllMAN Growth0.9266
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang AllMAN Income Plus0.5668
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Asia Pacific (ex Japan) Infrastructure Fund0.4037
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang AUD Income Fund ClassA$0.5594
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang AUD Income Fund Class RM0.5838
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Environmental Opportunities0.3785
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Fixed Maturity Income Fund 1111.0723
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Fixed Maturity Income Fund 1V1.1148
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Fixed Maturity Income Fund V1.0232
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Global Commodity Fund0.4725
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Global Emerging Markets Fund0.5856
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Global Growth Allocation Fund0.4789
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Indochina Fund0.2960
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Institutional Bond Fund1.0226
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Institutional Income Fund1.0987
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Asia (ex Japan) Opportunity Fund0.4351
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Cash Fund1.0333
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Select Dividen Fund0.6114
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang SGD Income Fund Class RM0.5040
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang SGD Income Fund Class SGDS$0.5047
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Structured Income Fund 1V1.0064
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Structured Income Fund V0.9963
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Structured Income Fund VI1.0288
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang Tactical Opportunity Capital Protected Fund0.9837
HWANG INVESTMENT MANAGEMENT BHDHwang US Access 80 Fund1.1432
ING FUNDS BERHADING Cash Plus0.9990
ING FUNDS BERHADING China Access0.4646
ING FUNDS BERHADING Global Dividend0.3183
ING FUNDS BERHADING Global Emerging Markets Debt0.4481
ING FUNDS BERHADING Global Opportunities0.5153
ING FUNDS BERHADING Global Real Estate0.3555
ING FUNDS BERHADING i-Enhanced Cash1.0975
ING FUNDS BERHADING i-Enhanced Yield1.0000
ING FUNDS BERHADING Principal Protected Income1.0000
ING FUNDS BERHADING Principal Protected Income 111.0000
ING FUNDS BERHADING Structured Income Fund1.0412
ING FUNDS BERHADRolling 1 Year Yield for ICP ended Nov 7, %20123.00
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Blue Chip0.6154
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Bon Islam0.6836
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Diversified0.7675
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Ekuiti Islam0.5899
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Growth Opportunities0.7025
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Income Plus0.6782
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Managed Growth0.7770
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Shariah Balanced0.7108
ING One Answer INVESTMENT FUNDSING Shariah Growth Opportunities0.6663
INTER-PACIFIC ASSET MGT SDN BHDInterPac Cash Fund (50 sen)0.5013
INTER-PACIFIC ASSET MGT SDN BHDInterPac Dana Safi (25 sen)0.3590
INTER-PACIFIC ASSET MGT SDN BHDInterPac Dynamic Equity Fund (25 sen)0.3577
INTER-PACIFIC ASSET MGT SDN BHDInterPac Wholesale Institutional Cash Fund (RM100)105.2563
INTER-PACIFIC ASSET MGT SDN BHDInterPac Wholesale Money Market Fund (RM100)103.9483
KAF FUND MANAGEMENT SDN BHDKAF Bond Fund142.2372
KAF FUND MANAGEMENT SDN BHDKAF Jade Fund84.8609
KAF FUND MANAGEMENT SDN BHDKAF Money Market Fund116.4392
KENANGA INVESTORS BHDInitial offer price0.50
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Asia Pacific Oriental Fund0.4627
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Balanced Fund0.4240
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Bond Fund0.7359
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Growth Fund0.7986
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Islamic Balanced Fund0.4525
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Islamic Fund0.6123
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Islamic Money Market Fund0.5325
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Malaysian Inc Fund0.4700
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Money Market Fund0.5736
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Premier Fund0.4126
KENANGA INVESTORS BHDKenanga Syariah Growth Fund1.0539
KSC CAPITAL BERHADOptimus Fund1.1190
KSC CAPITAL BERHADValue Fund1.3847
LIBRA INVEST BERHADLibra Ammar Income Fund1.0160
LIBRA INVEST BERHADLibra Asnita Fund0.5265
LIBRA INVEST BERHADLibra Asnitabond Fund0.6088
LIBRA INVEST BERHADLibra Bondextra Fund0.5127
LIBRA INVEST BERHADLibra Canada Australia Resource Economies Fund0.5006
LIBRA INVEST BERHADLibra Consumer & Leisure Asia Fund0.5705
LIBRA INVEST BERHADLibra Dana Safa Fund0.5234
LIBRA INVEST BERHADLibra Dividendextra Fund0.7071
LIBRA INVEST BERHADLibra Equityextra Fund0.5820
LIBRA INVEST BERHADLibra Incomeextra Fund0.5075
LIBRA INVEST BERHADLibra Liquidity Fund0.5115
LIBRA INVEST BERHADLibra Moneyextra Fund0.5431
LIBRA INVEST BERHADLibra Moneyextra Fund110.5006
LIBRA INVEST BERHADLibra Premier Income Fund1.0171
LIBRA INVEST BERHADLibra Syariahextra Fund0.2306
LIBRA INVEST BERHADLibra Tacticalextra Fund0.6008
LIBRA INVEST BERHADLibra Value Opportunity Fund0.5174
LIBRA INVEST BERHADLibra Versatileextra Fund0.5249
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Al-Faid0.4015
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Al-Fauzan0.3544
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Al-Ma& 8217;mun1.0485
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Al-Umran0.2966
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL As-Saad1.1211
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Asia-Pacific REIT Fund0.3113
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Balanced Fund0.4312
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Bond Fund0.8461
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Dividend Fund0.3789
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Equity Index Fund0.6758
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Greater China Fund0.2579
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Growth Fund0.4134
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Indonesia Equity Fund0.2414
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Money Market Fund1.0121
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Pacific Fund0.2327
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Progress Fund0.3109
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Regular Savings Fund0.3166
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Shariah Asia-Pacific Fund0.2691
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Syariah Index Fund0.7617
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL U.S. Equity Fund0.2520
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL Value Fund0.7370
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-CM Flexi Fund0.2476
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-CM Shariah Flexi Fund0.2530
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-HW Flexi Fund0.3521
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-HW Shariah Flexi Fund0.2500
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-HW Shariah Progess0.3011
MAAKL MUTUAL BHDMAAKL-ML Flexi Fund0.1955
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Dynamic Fund0.7016
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Growth Fund0.5176
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Islamic Fund0.2974
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Money Market Fund0.5115
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Shariah Money Market Fund0.5024
MIDF AMANAH ASSET MGMT BHDMIDF Amanah Strategic Fund0.8164
OSK-UOB GLOBAL FOOD ISLAMIC EQUITY FUNDOSK-UOB Global Food Islamic Equity Fund0.5206
OSK-UOB ISLAMIC CASH MANAGEMENT FUNDOSK-UOB Islamic Cash Management Fund1.0192
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHAD2) OSK-UOBcapital Guaranteed Funds S2 Repurchase Charge %0.90
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHAD3) OSK-UOBcapital Guaranteed Bric Funds Repurchase Charge %1.50
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHAD4) OSK-UOBindex Covered Fund Repurchase Charge %1.50
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Agriculture Fund0.4241
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asean Fund0.5937
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asia Active Allocation Fund0.5028
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asia Consumer Fund0.5555
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asia Financials Fund0.4545
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asia Pacific Fund0.2706
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asian Advantage Bond Fund1.0506
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asian Growth Opportunities Fund0.4342
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asian Income Fund0.5306
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Asian Real Estate Fund0.3886
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Big Cap China Enterprise Fund0.4564
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected Asia Gaming & Hospitality Fund0.9677
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected China A-share Fund0.9842
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected China A-share Fund - Series 20.9755
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected Dual Opportunities Fund0.9293
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected Gold Guru Fund1.3425
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected One Advantage Fund0.9967
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected Sector Strategy Fund0.9704
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected Us Recovery Fund0.9851
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Capital Protected World Mining Fund0.9629
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Cash Management Fund1.1114
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob China-india Dynamic Growth Fund0.4171
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Dana Islam0.9122
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Deposits Fund1.0063
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Emerging Markets Bond Fund0.5441
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Emerging Opportunity Unit Trust0.6411
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Energy Fund0.4210
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Equity Trust0.7566
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Flexifund Equity China & 8220;A& 8221;0.7271
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Flexifund Money Market Rmb1.0291
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Focus Bond Fund1.1054
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Focus Bond Fund - Enhanced1.0029
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Focus Bond Fund - Series 21.0759
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Focus Bond Fund - Series 31.0949
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Focus Bond Fund - Series 41.0419
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Global Allocation Fund0.4761
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Global Capital Fund0.4039
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Global Equity Yield Fund0.3494
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Global New Stars Fund0.2941
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Gold And General Fund0.3872
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Golden Dragon Fund0.4076
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Growth And Income Focus Trust0.4744
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Income Fund1.3837
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Indonesia Equity Growth Fund0.5493
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Institutional Islamic Money Market Fund1.0005
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Kidsave Trust0.5916
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Klci Tracker Fund0.9074
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Malaysia Dividend Fund0.3459
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Money Market Fund1.0304
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Muhibbah Income Fund0.4784
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Multi-asset Recovery Strategy Fund0.5140
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Pre-ipo Fund0.9746
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Resources Fund0.5391
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Small Cap Opportunity Unit Trust0.8955
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Smart Balanced Fund0.8898
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Smart Income Fund0.6491
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Smart Treasure Fund0.5820
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Taiwan Opportunity Fund0.9427
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Thematic Growth Fund0.3113
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Us Focus Equity Fund0.5322
OSK-UOB UNIT TRUST MANAGEMENT BERHADOsk-uob Us Legendary Fund1.0795
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ADVANTAGE GDP Momentum Fund ^0.4561
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Asia Brands Fund ^0.3500
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific AsiaPac Income Fund ^0.4919
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Cash Fund0.5078
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Dana Aman0.5628
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Dana Dividen ^0.5124
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Dana Murni0.5405
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Dividend Fund0.7154
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Dynamic Trader Fund1.2477
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELIT Dana Aman0.5622
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELIT Dana Dividen ^0.4792
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELIT Islamic AsiaPac Balanced Fund ^0.4981
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE Asia Dividend Fund ^0.4765
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE China Growth Fund ^0.4393
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE Dividend Fund0.5697
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE Emerging Markets Fund ^0.4697
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE Global Dividend Fund ^0.5227
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific ELITE Global Strategic Fund ^0.4925
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Focus China Fund ^0.2410
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Focus18 Fund ^0.4115
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Global Agriculture,Infrastructure And Resources Fund ^0.4391
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Global Stars Fund ^0.4003
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Income Fund0.5184
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Millennium Fund0.6015
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Pearl Fund0.9003
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Premier Fund0.6983
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific Recovery Fund0.5770
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific SELECT Balance Fund0.5794
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific SELECT Bond Fund1.0263
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPacific SELECT Income Fund0.5141
PACIFIC MUTUAL FUND BHDPar Value & 064;RM1.00
PELABURAN JOHOR BERHADDana Johor0.2567
PENGURUSAN KUMIPA BHDKumipa Balanced Fund0.3662
PHEIM UNIT TRUST BHDDana Makmur PHEIM1.5374
PHEIM UNIT TRUST BHDPECBF1.1258
PHEIM UNIT TRUST BHDPHEIM Asia Ex-Japan Fund0.7509
PHEIM UNIT TRUST BHDPHEIM Asia Ex-Japan Islamic Fund0.8007
PHEIM UNIT TRUST BHDPHEIM Income Fund1.1049
PHILLIP MUTUAL BERHADEquity Growth Fund1.1209
PHILLIP MUTUAL BERHADMoney Market Fund0.5000
PTB UNIT TRUST BERHADAmanah Saham Darul Iman0.4160
PUBLIC MUTUAL BHDPb Asean Dividend Fund0.2890
PUBLIC MUTUAL BHDPb Asia Emerging Growth Fund0.2656
PUBLIC MUTUAL BHDPb Asia Equity Fund0.1924
PUBLIC MUTUAL BHDPb Asia Pacific Enterprises Fund0.2196
PUBLIC MUTUAL BHDPb Asia Real Estate Income Fund0.2785
PUBLIC MUTUAL BHDPb Australia Dynamic Balanced Fund0.2806
PUBLIC MUTUAL BHDPb Balanced Fund0.7723
PUBLIC MUTUAL BHDPb Bond Fund1.0307
PUBLIC MUTUAL BHDPb Cash Management Fund1.0168
PUBLIC MUTUAL BHDPb Cash Plus Fund1.0020
PUBLIC MUTUAL BHDPb China Asean Equity Fund0.2181
PUBLIC MUTUAL BHDPb China Australia Equity Fund0.1757
PUBLIC MUTUAL BHDPb China Pacific Equity Fund0.1499
PUBLIC MUTUAL BHDPb Dynamic Allocation Fund1.0309
PUBLIC MUTUAL BHDPb Euro Pacific Equity Fund0.1661
PUBLIC MUTUAL BHDPb Fixed Income Fund1.0645
PUBLIC MUTUAL BHDPb Growth Fund0.7434
PUBLIC MUTUAL BHDPb Growth Sequel Fund0.2730
PUBLIC MUTUAL BHDPb Indonesia Balanced Fund0.2637
PUBLIC MUTUAL BHDPb Infrastructure Bond Fund1.0665
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Asia Equity Fund0.2156
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Asia Strategic Sector Fund0.1863
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Bond Fund1.2024
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Cash Management Fund1.0151
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Cash Plus Fund1.0034
PUBLIC MUTUAL BHDPb Islamic Equity Fund0.2486
PUBLIC MUTUAL BHDPb Singapore Advantage-30 Equity Fund0.2646
PUBLIC MUTUAL BHDPb Sukuk Fund1.0305
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Aggressive Growth Fund0.6173
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Asia Ittikal Fund0.2598
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Australia Equity Fund0.2609
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Balanced Fund0.6440
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Bond Fund0.9925
PUBLIC MUTUAL BHDPublic China Ittikal Fund0.1755
PUBLIC MUTUAL BHDPublic China Select Fund0.1517
PUBLIC MUTUAL BHDPublic China Titans Fund0.2090
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Dividend Select Fund0.3015
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Enhanced Bond Fund1.0681
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Enterprises Bond Fund1.0120
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Equity Fund0.2643
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Alpha-30 Fund0.2149
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Balanced Fund0.2115
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Consumer Themes Fund0.2517
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Dividend Fund0.2088
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Property & Resorts Fund0.2818
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Select Fund0.2082
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Far-east Telco & Infrastructure Fund0.2718
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Focus Select Fund0.2884
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Global Select Fund0.1898
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Growth Fund0.4684
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Index Fund0.7187
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Indonesia Select Fund0.2813
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Industry Fund0.5119
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Institutional Bond Fund1.0120
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Alpha-40 Growth Fund0.2835
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Asia Dividend Fund0.2519
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Asia Leaders Equity Fund0.2440
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Asia Tactical Allocation Fund0.2320
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Bond Fund1.0408
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Dividend Fund0.3797
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Enhanced Bond Fund1.1356
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Equity Fund0.3535
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Income Fund1.0472
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Infrastructure Bond Fund1.0724
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Mixed Asset Fund0.2934
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Money Market Fund1.0250
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Opportunities Fund0.3284
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Optimal Growth Fund0.2941
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Savings Fund0.2742
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Sector Select Fund0.3067
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Select Bond Fund1.0269
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Select Enterprises Fund0.3961
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Select Treasures Fund0.3105
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Strategic Bond Fund1.0688
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Islamic Treasures Growth Fund0.2862
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Ittikal Fund0.8570
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Ittikal Sequel Fund0.2799
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Money Market Fund1.0098
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Natural Resources Equity Fund0.2086
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Optimal Growth Fund0.3042
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Regional Sector Fund0.1834
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Regular Savings Fund0.6571
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Savings Fund0.5894
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Sector Select Fund0.2882
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Select Alpha-30 Fund0.3267
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Select Bond Fund1.0226
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Singapore Equity Fund0.2632
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Smallcap Fund0.7260
PUBLIC MUTUAL BHDPublic South-east Asia Select Fund0.2705
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Strategic Bond Fund1.0681
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Strategic Smallcap Fund0.2627
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Sukuk Fund1.0332
PUBLIC MUTUAL BHDPublic Tactical Allocation Fund0.2013
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Asia Pacific Maqasid Fund0.3956
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Asian Total Return Fund0.4354
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Aud Structured Income Fund1.0291
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Bond Fund1.0372
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Capital Fund1.2911
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Cash Management Fund1.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Dividend Valued Equity Fund0.3954
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Dynamic Fund1.2580
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Dynamic Oil-gold Capital Protected Fund1.0463
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Global Fortune Fund0.3329
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Global Multi Manager Fund0.4952
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Global Themes Fund0.3243
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Fund0.9090
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund11.0001
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund21.0168
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund31.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund41.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund 51.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund 61.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund 71.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund 81.0099
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Income Plus Fund.0000.1
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Bond Fund1.1835
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Cash Management Fund1.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Enhanced Cash Fund0.9221
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Growth Fund0.7449
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Income Plus Fund11.0005
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Income Plus Fund21.0023
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Islamic Income Plus Fund 41.0000
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Malaysia Diva Fund0.5249
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB Mudharabah Fund0.8800
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB-gs Bric Equity Fund0.4187
RHB INVESTMENT MANAGEMENT SDN BHDRHB-gs Us Equity Fund0.5453
UOB-OSK ASSET MANAGEMENT SDN BERHADUnited Cash Fund1.0045
Last updated: 15:03 08/11/2012
Get widget